انواع پارتیشن به لحاظ فرم ظاهری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۱/۰۷

این روزها استفاده از پارتیشن ها در منازل مسکونی و ادارات به یک امر رایج بدل شده است. زیرا افراد با کاربرد های ویژه و مفید آن آشنا شده اند. یکی از دلایل استفاده از پارتیشن ها این است  که استفاده از دیوار های آجری که در گذشته رواج داشت با هزینه و صرف انرژی بسیار زیادی به همراه است. از طرفی متراژ کم و فضای محدود سبب می شود که افراد به استفاده از دیوارهای کم حجم تری که فضای کمتری را اشغال می نماید ، روی بیاورند. پارتیشن ها انواع گوناگونی دارند. در این مقاله به بررسی انواع پارتیشن به لحاظ فرم ظاهری می پردازیم.

پارتیشن مشبک یکی از انواع پارتیشن به لحاظ فرم ظاهری

پارتیشن مشبک می تواند با متریال گوناگونی ساخته شود، برای مثال می تواند ساختاری چوبی یا فلزی داشته باشد. حتی با پارچه نیز می توان پارتیشن هایی با فرم و طرح مشبک تهیه نمود. این پارتیشن ها از طرفی می توانند با تقسیم بندی محیط به بهینه سازی فضا کمک کنند و از طرف دیگر می توانند ظاهری دلچسب و زیبا به محیط بدهند و گرمی بی نظیری را برای فضای مورد استفاده به ارمغان بیاورند. مشبک بودن این محصول سبب می شود که نور به راحتی از آن عبور کند و فضای زیبایی را به وجود آورد. از این نوع پارتیشن می توان در اتاق غذاخوری استفاده کرد. اتاق های نشیمن نیز یکی دیگر از محیط های مورد نظر برای استفاده از این نوع پارتیشن ها به شمار می آیند.

انواع پارتیشن به لحاظ فرم ظاهری

انواع پارتیشن به لحاظ فرم ظاهری

پارتیشن قفسه ای یکی از انواع پارتیشن به لحاظ فرم ظاهری

پارتیشن قفسه ای یکی از انواع پارتیشن است که می توان گفت مزیت آن این است که کاربردهای زیادی دارد. زیرا علاوه بر جدا کردن محیط و تقسیم بندی فضا می تواند برای نگهداری انواع اشیای تزیینی نیز کاربرد بی نظیری داشته باشد. معمولا از این نوع جدا کننده برای محیط های بزرگ تر استفاده می شود.

پارتیشن های کشویی یکی از انواع پارتیشن به لحاظ فرم ظاهری

این نوع پارتیشن ها که به جداکننده های جمع شونده نیز شهرت دارند، از قابلیت تنظیم برخورداند . این نوع پارتیشن برای جدا سازی بصری محیط استفاده می شوند و می تواند در مواقع لزوم ان ها را باز و بسته نمود. اگر بخواهیم برخی از انواع آن را نام ببریم باید به دو نوع پارتیشن های اکاردئونی و کشویی آن اشاره کنیم.

دیدگاه ها بسته شده اند.

برخی از مشتریان