اگر بخواهیم پارتیشن را تعریف کنیم و یک معادل مناسب برای آن به کار ببریم می توانیم بگوییم پارتیشن ها دیوار های متحرکی هستند که می توانند فضای مکان های مختلف را قسمت بندی کنند. پارتیشن ها علاوه بر جدا سازی فضا ها از یک دیگر می توانند تکمیل کننده ی مناسبی برای دکوراسیون به حساب بیایند. انواع پارتیشن می تواند با توجه به طراحی، رنگ بندی، جنس و … که دارد برای مکان های گوناگونی به کار رود. برای مثال پارتییشن تک جداره پارتیشن دوجداره از رایج ترین انواع پارتیشن اداری است. اصول متفاوتی برای طراحی پارتیشن ها مد نظر قرار گرفته می شود که در این مقاله به برخی از آن ها اشاره می کنیم. اگر مایلید اطلاعاتی در باره ی جنس پارتیشن ها، طراحی آن ها و مواردی از این قبیل کسب کنید، تا پایان مقاله ما را همراهی نمایید.
پارتیشن ها در گذشته عمدتا چوبی بودند. اما این روزها پارتیشن ها به جز چوب از تریکبی با چوب و ام دی اف ساخته می شوند و گاهی نیز با فلزاتی نظیر آلمینیوم یا تلفیق این دو با شیشه تهیه می شوند. از این رو این تنوع جنس سبب می شود که طراحان پارتیشن ها با توجه به کاربردی که قرار است پارتیشن داشته باشد بتواند خلاقیت هایی به خرج دهد. همچنین به تناسب مکانی که پارتیشن برای آن در نظر گرفته می شود طراحان می توانند طراحی ها و جنس های خاصی را مد نظر بگیرند.
طراحی پارتیشن ها
برای تزیین پارتیشن علاوه بر تلفیق مواد گوناگون، همچون چوب و شیشه یا فلز و شیشه برای ایجاد خلاقیت در طراحی آن، می توان از طراح هایی همچون منبت کاری بر روی چوب استفاده کرد. این روزها در زمینه ی طراحی پارتیشن ابداعات جدیدی صورت می گیرد مانند این که بر روی آن ها طبقاتی با اشکال گوناگون تعبیه می شود. همچنین در طراحی آن، کشوهایی با اندازه های گوناگون در نظر گرفته می شود.
نوع رایج پارتیشن ها پارتیشن های زمینی است. اما این روزها پارتیشن های خلاقانه ای طراحی می شوند که دیگر بر روی زمین تعبیه نمی شوند بلکه از سقف آویزان هستند و فضای موجود را از ناحیه ی سقف جداسازی می کنند. این پارتیشن ها فضای زمین را اشغال نمی کنند و می توانند برای ادارات و منازل به کار روند.