پارتیشن ها ابزاری بسیار مفید هستند که می توانند کارآیی های بسیار زیادی داشته باشند. در گذشته تقسیم بندی فضاها به وسیله ی دیوار ها صورت می گرفت. این کار هم وقت زیادی را صرف خود می کرد و هم انرژی و هزینه ی زیادی را می طلبید. همچنین یکی دیگر از بدی هایی که می توان برای این نوع تقسیم بندی فضا ذکر کرد این بود که اگر افراد دلشان می خواست تغییر دکوراسیون دهند و یا فضاهای به وجود آمده را بزرگتر و یا کوچکتر کنند، نمی توانستند هیچ تغییری در فضا دهند و دیوار ها را جا به جا کنند. اما طراحی و ساخت پارتیشین ها این امکان را فراهم می کند که هم با هزینه ی بسیار اندک بتوانیم فضای موجود را تقسیم بندی کنیم و هم هر وقت که دلمان بخواهد آن را تغییر دهیم یا از جایی به جایی دیگر ببریم بی آنکه نیاز داشته باشیم به صرف هزینه و انرژی هنگفت. پارتیشن ها به لحاظ جنس به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. این روزها پارتیشن اداری با پارتیشن مسکونی اختلافاتی با یک دیگر دارند. و هر کدام از لحاظ جنس و طرح و اندازه و سبکی که برای آن ها در نظر گرفته می شود، منحصر به فرد هستند. یکی از انواع پارتیشن اداری پارتییشن آلمینیومی است. که در این مقاله به ذکر نکاتی در باره ی آن می پردازیم. اگر مایلید اطلاعاتی راجع به این نوع پارتیشن کسب کنید تا پایان مقاله ما را همراهی نمایید.
پارتیشن آلمینیومی
پارتیشن ها معمولا از دو قسمت فریم و پر کننده ی میانی ساخته شده اند. فریم یا قاب پرتیشن ها می توانند از جنس های گوناگونی باشد. همان گونه که پر کننده ی میان آن جنس های مختلفی دارد. قاب دور پارتیشن ها معمولا از چوب که می تواند ام دی اف باشد، ساخته می شود. گاهی نیز از جنس آلمینیوم برای فریم و یا قاب دور پارتیشن استفاده می شود. پارتیشنی که قاب آن از جنس آلمینیوم باشد، پارتیشن آلمینیومی نامیده می شود. پارتیشن آلمینیومی می تواند با مواد دیگری ترکیب شود. موادی مثل چوب، ام دی اف، شیشه، چرم، بامبو و … .
پارتیشن آلمینیومی مزایای قابل توجهی دارند. یکی از بهترین نقاط قوت آن ها این است که از قابلیت بازیافت برخوردار هستند. از این رو قیمت آن ها نسبت به انواع دیگر پارتیشن اداری بیشتر است. مقاومت بالا، و سبک بودن آن ها از دیگر مزایایی است که می توان برای آن ها نام برد.