پارتیشن اداری علاوه بر این که ظاهری مدرن و حرفه ای به محیط کاری افراد می بخشند می توانند تا حدود بسیار زیادی در حفظ حریم شخصی کارمندان نیز موثر باشند و از این طریق کارایی و بهره وری کارمندان را نیز افزایش دهند. یکی از مزیت های فضاسازی به وسیله ی پارتیشن اداری به جای دیوار های سنتی این است که می توان به راحتی و با صرف هزینه و انرژی بسیار کمی، تغییرات مورد نیاز را اعمال نمود و به راحتی نیز آن ها را جابه جا کرد. یکی دیگر از مزایای پارتینش های اداری این است که می توان بر روی آن ها وسایلی مانند قفسه ها و تخته وایت برد را نیز نصب کرد و از امکاناتی که آن ها به همراه می آورند نیز بهره مند شد. مدل های پارتیشن اداری بسیار متنوع هستند و بر حسب نیاز و سلیقه ی خود می توانیم از میان آن ها دست به انتخاب بزنیم. یکی از انواع پر طرف دار پارتیشن ها پارتیشن اداری کف تا سقف است که در این مقاله به ذکر نکاتی درباره ی آن می پردازیم.
پارتیشن اداری کف تا سقف
این نوع پارتیشن به پارتیشن کف تا سقف، پارتیشن زمین تا سقف و پارتیشن سراسری معروف است. بسیاری از شرکت ها و ادارت بزرگ برای تقسیم بندی فضای یک پارچه ی خود به محیط های کاری مختلفف از این نوع پارتیشن استفاده می کنند. برخی گمان می کنند که با استفاده از پارتیشن های اداری کف تا سقف (پارتیشن سراسری) تمامی دید خود را به بیرون از دست می دهند و نمی توانند دیده شوند یا چیزی خارج از آن را ببینند و بنابر این ارتباط خود را با خارج از محیط پارتیشن از دست می دهند. اما باید گفت که این ذهنیت کاملا اشتباهی است.
استفاده از پارتیشن های سراسری سبب نمی شود که دید کاملا از بین برود و ارتباط بین فضای بیرون و درون پارتیشن همچنان بر قرار است. البته باید آور شد که این امر بستگی به جنس پارتیشنی است که مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین نوع مصالحی که برای ساخت آن به کار می رود نیز می توان تعیین کننده ی این امر باشد. شما می توانید برای این که به فضای بیرون از پارتیشن نیز مشرف باشید و همه چیز را در سیطره ی نگاه خود در آورید، قسمت هایی از آن را با شیشه بپوشانید. برای مثال درهای کشویی شیشه ای می توانند گزینه ی خوبی باشند.
پارتیشن اداری کف تا سقف یا پارتیشن سراسری عموما قابی فلزی دارد. از آن جا که قاب های فلزی وزن بسیار کمی دارند، جا به جایی آن به آسانی صورت می گیرد و مشکلی برای این امر به وجود نمی آید.