پارتیشن های اداری در ابعاد، طرح ها، سبک های گوناگون و در دو نوع پارتیشن تک جداره و پارتیشن دو جداره ارائه می شوند. این پارتیشن ها عموما برای ایجاد محیط کاری مناسب و بدور از مزاحمت های دیداری و شنیداری به کار می روند و عموما سبب افزایش بازدهی کارمندان نیز می شوند. اما باید توجه داشت که پارتیشن های اداری نیز خود با توجه به نوع کار و کاربردی که قرار است برای کاربران داشته باشد، می تواند طراحی های منحصر به فرد خود را داشته باشند. برای مثال جنس پارتیشن ها با توجه به نیاز کاربر و هدف او از پارتیشن بندی تعیین می شود. پارتیشن های اداری می توانند از نوع چوبی، ام دی اف، فلزی و … باشند. یکی از انواع پارتیشن پارتیشن شیشه ای است.
معمولا پارتیشن های اداری شیشه ای به طور کامل از جنس شیشه تهیه نمی شوند. برای مثال فریم و قاب دور آن می تواند از ماده ای با جنسی به غیر از شیشه تهیه شود. چوب یا ام دی اف گزینه ی مناسبی است برای فریم دور پارتیشن های شیشه ای.
استفاده از پارتیشن های شیشه ای می توانند فوایدی را برای کاربران به همراه داشته باشد که ذیلا به برخی از آن ها اشاره می کنیم.
پارتیشن شیشه ای
با توجه به این که شیشه نور را از خود عبور می دهد استفاده از پارتیشن شیشه ای سبب می شود که فضایی پر نور تر و دل باز تر را تجربه کنیم نسبت به پارتیشن هایی که ازموادی به جز شیشه تهیه شده اند. ایجاد شرایط لازم برای در دسترس داشتن میدان کافی و فضایی دلنشین از دیگر مزیت های پارتیشن شیشه ای است.
یکی از مزیت های پارتیشن شیشه ای که بسیار هم قابل توجه است این است که پارتیشن های تهیه شده از جنس شیشه ضد حریق است و از این جهت می توان امیدوار بود که فضایی نسبتا امن و ارام را برای ما به ارمغان می آورد.
پارتیشن های شیشه ای معمولا از نوع ارزان پارتیشن ها محسوب می شوند. نصب ان ها نیز هزینه ی بسیار کمی را در پی دارد و به طور کل می توان گفت که این نوع پارتیشن ها بسیار مقرون به صرفه هست.
نصب آسان و ایجاد محیط امن و آرام و به دور از سر و صدا برای کارمندان از دیگر مزایای پارتیشن شیشه ای است.