از گذشته تا کنون پارتیشن ها برای جدا سازی محیط یک فضا به کار می رفته اند. انواع پارتیشن می توانند برای منازل مسکونی و ادارات با کاربردهایی همچون تقسیم فضا، تزیین محیط، از بین بردن قناسی ها ی معماری همچون کجی دیوار، پوشاندن ستون های موجود در محل کار یا منزل، و … به کار بروند. با توجه به نیاز محل کار، اداره، سازمان، شرکت یا هر محیط کاری دیگری که قرار است پارتیشن در آنجا نصب و تعبیه شود، پارتیشن ها انواع گوناگونی به خود می گیرند. ما در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم که کاربرد پارتیشن اداری چیست ؟
به نظر می رسد که پارتیشن یکی از لوازم مورد نیاز هر محیط کار است. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، وجود فضای اختصاصی برای کارمندان می تواند راندمان کاری آن ها را افزایش دهد. به خصوص در محیط های کاری پر رفت و آمد و همچنین مشاغلی که به تمرکز و ارامش بیشتری نیاز دارد، لازم است که افراد یک فضای اختصاصی برای خود داشته باشند تا به دور از مزاحمت های دیدرای و شنیداری بتوانند کار خود را با شرایط ایده آل تر، به نحو بهتری انجام دهند. از این رو می توان گفت که پارتیشن های تک جداره ی اداری می توانند کمک زیادی بکنند برای ایجاد فضای مناسب و آرام در این گونه محیط ها. پارتیشن تک جداره اداری با توجه به جنس چوب و ام دی افشان می توانند رنگ های گوناگونی داشته باشند
کاربرد پارتیشن اداری چیست ؟
باید توجه داشت که پارتیشن بندی در ادارات تحت تاثیر نوع شغل صورت می گیرد. برای مثال کسانی که در محیط چاپ روزنامه کار می کنند و شغلشان روزنامه نگاری است، نیاز دارند که با سایر همکارانشان در ارتباط و تعامل باشند. از این رو پارتیشن بندی در این گونه ادارات باید به گونه ای طراحی شود که امکان ایجاد ارتباط بین کارمندان فراهم شود. در این گونه محیط ها باید پارتیشن بندی به نحوی پیش برود که علاوه بر ایجاد فضای تعاملی بین کارمندان، از درگیر کردن آن ها با سایر بخش ها نیز جلوگیری به عمل آید. شما می توانید به عنوان مدیر مجموعه ی کاری از اتلاف وقت و انرژی کارمندان خود ممانعت نمایید و اینگونه شفافیت و راندمان کاری آن ها را ارتقا دهید.