۳ نکته درباره پارتیشن دوجداره

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۱/۰۱

پارتیشن های تک جداره برای ایجاد فضا سازی در محیط کاری استفاده می شوند. پارتیشن های تک جداره در هر ارتفاعی اجرا می شوند اما کارشناسان برای در این پارتیشن ها حداقل ارتفاع ۲۰۰ سانتی متر را پیشنهاد می دهند. این فضا سازی برای بالای بردن راندمان کاری  کارمندان یک اداره صورت می گیرد. پارتیشن دو جداره نمای بسیار زیبا و خوبی دارد. این پارتیشن را می توان بدون نیاز به اتصال به دیوار یا سقف اجرا کرد. با توجه با استفاده از پروفیل محکم تر در این نوع پارتیشن ، استحکام و مقاومت آن بسیار قابل توجه است. پارتیشن دوجداره نسبت به پارتیشن تک جداره مزیت هایی دارد که در این مقاله به برخی از آن ها اشاره می کنیم. اگر مایلید تا ۳ نکته درباره پارتیشن دوجداره بدانید تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

ویژگی های پارتیشن دوجداره

قابلیت نصب پرده ی کرکره ای

یکی از قابلیت هایی که در این پارتیشن وجود دارد این است که شما می توانید در این نوع پارتیشن پرده کرکره ای نصب کنید در صورتی که پارتیشن تک جداره چنین امتیازی را برای شما فراهم نمی کند.

3 نکته درباره پارتیشن دوجداره

3 نکته درباره پارتیشن دوجداره

قابلیت داکتینگ

یکی دیگر از ویژگی های پارتیشن دو جداره که می تواند بسیار کارآمد باشد و برخورداری از آن سبب برتری آن به نوع تک جداره می باشد، داشتن قابلیت داکتینگ و عبور کابل های برق از بین دو جدار پارتیشن است که به صورت کاملا نامرئی انجام می شود. این خاصیت نیز در پارتیشن تک جداره وجود ندارد.

قابلیت آکوستیک شدن

از آن جایی که پارتیشن های دو جداره بیشتر برای ایجاد امنیت در برابر سر و صدا ها و مزاحمت های شنیداری اعمال می شوند، قابلیت آکوستیک شدن، یکی از ویژگی های بسیار کارآمد برای آن ها به شمار می رود. همچنین استفاده از فوم سایلنت در بین جداره های این نوع پارتیشن می تواند تا هشتاد درصد از ورود سر و صدای محیط  ممانعت به عمل آورد.

دیدگاه ها بسته شده اند.

برخی از مشتریان